vogelpinnen /anti-vogelpinnen
vogelpinnen /anti-vogelpinnen
vogelpinnen /anti-vogelpinnen
vogelpinnen /anti-vogelpinnen

VOGELPINNEN

Vogelpinnen van PRIXXS online kopen! Past eenvoudig op uw dakrand, dakgoot of roluik. Per stuk te bestellen. Makkelijk te bevestigen. Vogelpinnen hebben een preventieve werking. 100% effectief tegen overlast van duiven. 10 jaar garantie! Uit voorraad leverbaar. Vandaag bestellen, morgen in huis!

Vanaf € 1,65 per stuk

Bestel nu!

Vogelpinnen tegen duiven en andere kleine vogels!

Met PRIXXS vogelpinnen voorkomt u op zeer effectieve wijze overlast van duiven! Duiven en andere vogels nestelen zich graag op plaatsen waar veel mensen zijn en de kans op het vinden van voedsel het grootst is. Zo hebben grote steden zoals Amsterdam en Utrecht veel last van o.a. duiven. Met name duiven landen graag op randen en richels, op daken, dakranden en balkons. PRIXXS produceert deze vogelpinnen die reeds jarenlang worden toepast ter voorkoming van overlast. Duiven en andere kleine vogels kunnen door deze vogelpinnen niet landen en zoeken een andere plaats uit. Naast overlast van geluid wordt door de agressieve werking van duivenpoep zowel gevels als kozijnen ernstig aangetast. Bovendien herbergt duivenpoep allerlei ziektes die kunnen worden overgebracht op mens en dier.

PRIXXS verkoopt deze effectieve vorm van vogelwering online via haar eigen webshop. Onze producten hebben een beschermende breedte van 205 mm en zijn 33,5 cm lang. Dit model wordt wereldwijd het meest door ons verkocht. 

Voordelen op een rijtje!

  • De laagste prijs in de Benelux!
  • Niet goed - geld terug garantie.
  • Vandaag bestellen, morgen in huis!
  • 10 jaar garantie op de vogelpinnen
  • Zeer eenvoudige montage!
  • Diervriendelijk en preventief
 

Vogelpinnen stopt overlast!

Vogelpinnen zijn sinds jaar en dag een uiterst effectief middel om overlast van vogels en duiven te voorkomen. in de volksmond worden vogelpinnen ook wel duivenstrips of duivenpennen genoemd. Onze producten zijn voor duiven en andere kleine vogels goed te zien maar storen niet in de architectuur van gebouw of huis. De pinnen zijn licht meeverend en kunnen duiven daarom niet verwonden. Bekijk hoe andere klanten deze vogelwering met succes hebben toegepast. Diervriendelijk en effectief! Bestel ze nu, u heeft ze morgen in huis!