prixxs stopt duivenoverlast!
prixxs stopt duivenoverlast!
prixxs stopt duivenoverlast!
prixxs stopt duivenoverlast!

PRIXXS stopt duivenoverlast!

Pinnen van PRIXXS werken effectief, zijn eenvoudig te monteren en zijn uiterst diervriendelijk door de meeverende pinnen. Uit voorraad leverbaar, 10 jaar garantie en per stuk te bestellen. Zo bestelt u bij PRIXXS precies genoeg.

Vanaf € 1,65 per stuk

Bestel nu!

PRIXXS voorkomt duivenoverlast!

Met PRIXXS voorkomt u op zeer effectieve wijze duivenoverlast! Duiven nestelen zich graag op plaatsen waar veel mensen zijn en de kans op het vinden van voedsel het grootst is. Over het algemeen hebben steden zoals Amsterdam en Den Haag veel last van duiven. Duiven landen graag op randen en richels, op daken, dakranden en balkons. PRIXXS fabriceert duivenpinnen die reeds jarenlang worden toepast ter voorkoming van overlast. Duiven kunnen door deze pinnen niet landen en zoeken een andere plaats uit. Naast overlast van geluid wordt door de agressieve werking van duivenpoep zowel gevels als kozijnen ernstig aangetast. Bovendien herbergt duivenpoep allerlei ziektes die kunnen worden overgebracht op mens en dier.

PRIXXS is gespecialiseerd in het vervaardigen van duivenpennen. Deze zijn te koop in onze webshop. Onze producten hebben een beschermende breedte van 205 mm en zijn 33,5 cm lang. Dit model wordt wereldwijd het meest door ons verkocht. 

De voordelen van PRIXXS!

  • De laagste prijs in de Benelux!
  • Niet goed - geld terug garantie.
  • Vandaag bestellen, morgen in huis!
  • 10 jaar garantie.
  • Zeer eenvoudige montage!
  • Diervriendelijk en preventief
 

Diervriendelijk en effectief!

De pinnen van PRIXXS werkt door haar ontwerp uiterst preventief. Duiven zien de pinnen van grote afstand en zullen deze plek vermijden. Door het gebruik van kunststof integreert PRIXXS moeiteloos met gevels en kozijnen. Het oogt niet agressief en is door haar licht meeverende pinnen tevens diervriendelijk. De duiven kunnen zich niet verwonden aan de pinnen.