Duiven verjagen
Duiven verjagen
Duiven verjagen
Duiven verjagen

Duiven verjagen!

Besluit nu om duiven te verjagen met diervriendelijke pennen van PRIXXS. Duiven kunnen niet landen op uw balkon, dakrand of bij uw slaapkamer. De pennen kunt u bij ons per stuk bestellen! Wij geven 10 jaar garantie. Alles uit voorraad leverbaar. Direct van de fabriek. Duiven verjagen met PRIXXS is effectief, vriendelijk en goedkoop! Al veel in grote steden toegepast zoals Antwerpen, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Vanaf € 1,65 per stuk

Bestel nu!

Duiven verjagen met PRIXXS!

Duiven verjagen met PRIXXS! Voorkom met onze producten op zeer effectieve wijze overlast van duiven! U kunt nu eindelijk diervriendelijk duiven verjagen van uw balkon, dak of bij uw slaapkamer. Duiven nestelen zich graag op plaatsen waar mensen zijn en de kans op het vinden van voedsel het grootst is. Duiven landen vaak op rickels en randen rondom uw huis en veroorzaken daar geluidsoverlast. Het verjagen van duiven kan door middel van het aanbrengen van duivenpennen. Duiven kunnen door deze pennen niet landen en zoeken dan een andere plaats uit om te landen. Op deze wijze kunt u effectief en diervriendelijk duiven verjagen en overlast van geluid en beschadiging van gevels als kozijnen voorkomen. 

PRIXXS is gespecialiseerd in het vervaardigen van pennen om duiven te verjagen. Deze producten zijn te koop in onze webshop. Onze producten hebben een beschermende breedte van 205 mm en zijn 33,5 cm lang. Dit model wordt wereldwijd het meest door ons verkocht. 

PRIXXS voordelen!

  • Niet goed - geld terug garantie.
  • Vandaag bestellen, morgen in huis!
  • De laagste prijs in de Benelux!
  • Diervriendelijk en preventief
  • 10 jaar garantie.
  • Zeer eenvoudige montage!
 

Duiven effectief verjagen!

Pennen van PRIXXS integreren moeiteloos met gevels en kozijnen. Door haar ontwerp en materiaalgebruik veren de pennen lichtjes mee en kunnen duiven niet verwonden. Aangebrachte pennen ogen niet agressief en zijn voor mensen niet of nauwelijks zichtbaar. Duiven zien ze wel van grote afstand. Duiven verjagen kan dus goedkoop, effectief en diervriendelijk met pennen van PRIXXS!

Bestel ze vandaag nog! U heeft ze morgen in huis.