Anti-duif pennen van PRIXXS
Anti-duif pennen van PRIXXS
Anti-duif pennen van PRIXXS
Anti-duif pennen van PRIXXS

Anti-duif

Anti-duif producten van PRIXXS. Per stuk online te bestellen. Voorkom overlast van duiven op uw balkon of gevel! Vandaag bestellen, morgen in huis! Eenvoudige montage. Anti-duif pennen zijn verkrijgbaar in kunststof of roestvrijstaal. PRIXXS geeft 10 jaar garantie op effectieve werking. Preventief en diervriendelijke anti-duif producten!

Vanaf € 1,65 per stuk

Bestel nu!

Anti-duif kopen? Kies voor PRIXXS!

Anti duif producten van PRIXXS voorkomt op zeer effectieve wijze duivenoverlast! Anti duif strips kunt u toepassen op o.a. uw balkon. De overlast van duiven komt voor in grote steden zoals Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag maar ook steeds meer in kleine dorpen. Duiven nestelen zich graag op randen van daken, rolluiken etc. en veroorzaken daar geluidsoverlast. Door het aanbrengen van PRIXXS anti duif producten kunnen duiven niet landen en zoeken een andere plaats uit. Naast overlast van geluid wordt door de agressieve werking van duivenpoep balkonranden, dakgoten en gevels ernstig vervuild.

PRIXXS is gespecialiseerd in het vervaardigen van anti-duif producten de zogenaamde duivenpennen. Duivenpennen zijn te koop in onze webshop. Onze producten hebben een beschermende breedte van 205 mm en zijn 33,5 cm lang. Dit model wordt wereldwijd het meest door ons verkocht.

PRIXXS voordelen!

  • De laagste prijs in de Benelux!
  • Vandaag bestellen, morgen in huis!
  • Niet goed - geld terug garantie.
  • Diervriendelijk en preventief
  • 10 jaar garantie.
 

Preventief en diervriendelijk!

Onze anti-duif producten vallen door het gebruik van de transparante kunststof met het menselijke oog niet of nauwelijks op. PRIXXS integreert daardoor moeiteloos met gevels en gebouwen. Duiven zien de anti-duif pennen van grote afstand en zullen een andere plek gaan opzoeken. Wij garanderen een 100% werking van onze pennen. De pennen zijn licht meeverend en verwonden de duiven niet. De pennen zijn daardoor niet agressief en uiterst preventief.